Om mig

kristin-065.tif-98460 (kopia)

Välkommen till min blogg här på kristinjohansson.se som också är kallad my prespectiv. Jag som skriver är en tjej som är född 1996, som jobbar som barnskötare i staden Örebro. Några av mina stora intressen är foto, frisbee och livets stora frågeställningar. Jag som är mitt i livet har många frågor och kämpar för att få svar på dem, inte minst inom moral och dagens massmedia. Dessa frågeställningar och tankar jag har kring livet kan ni läsa under rubriken ”my perspectiv.”

På min fritid om jag inte tränar löpning eller frisbee så lyssnar jag gärna på musik, dansar, spelar gitarr och sjunger.

Jag bloggar inte varje dag på grund av att det tar tid att skriva inläggen om livet och för att de kan vara ganska tunga inlägg att skriva, plus att inläggen hänger ofta ihop med saker som händer i mitt liv och som har fått mig att börja tänka på olika saker som moral, drömmar eller livet efter. Just för att jag personligen har en kristen livsåskådning så är inläggen ganska vinklade på så sätt samtidigt som det är min blogg och mitt sätt att se på saker, ni får gärna ifrågasätta/komma med andra synvinklar, jag är alltid öppen för att diskutera oavsett vad det gäller.

Jag hoppas att ni får en trevlig/intressant stund här på min blogg/hemsida och jag får ge er ännu ett perspektiv att se på olika saker och ting som händer i livet.

 

Om ni vill kontakta mig privat på något sätt så finns min mejl nedan. Ha det gött!

Hälsningar Kristin Johansson.

Mejl: kristinannanatalie@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *